VT 1tane hata verdi ama ben Microsoft Defender ilede taradım bir tehtit vermedi

HATA: Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor | Kayıt olmama sorunu
Sırasıyla;
1 - Navicat'ta sunucuya bağlan
2 - Account'u aç
3 - Account'a çift sol click tıkla
4 - Account'a sağ click arkasına design table'a tıkla
5 - İki farklı pencere geldikten sonra Çift tıkladığımız account'a gel ( Buna artık kayıtlar diye söz edicem )
6 - Kayıtlar kısmında alt taraftan + ya bas ve ilk tabloya bir rakam 2. tabloya rasgele bir id yaz ve alt kısımdan tike bas
7 - Gelen Hata örneğin " .... "Web_ip" Doesn't have a value gibi bir şey olacak.
8 - Design Tablo ya tıklayın ardından " Web_ip" kısmını bulun
9 - "Web_ip" kısmına tıklayıp alt kısımdan " Default " yazan kısıma " 0 " değerini atayın ve kaydedin.
10 - Kayıtlar kısmına gelin ve tekrar tike basın. Ve yine hata verecek. Aynı işlemleri "Web_ip" Gibi verilen hataya göre 0 değeri vererek gidin.
11 - Bu esnada bazı tablolarda " Charter Set " ve " Collation " kısımlarıda olacak. Bu kısımlara
- Charter Set = Utf-8
- Collation = Utf-8-general-ci
Şeklinde düzenleme yaparak kaydederek devam edin.
işlemler son bulunca " Tik " kısmına kayıtlar bölgesinden basınca hata vermeyecektir.
Yapamayanlar Videolu anlatım ile bakabilirler.
HATA: Bu hata ile yöneticiler ilgileniyor | Kayıt olmama sorunu
Sırasıyla;
1 - Navicat'ta sunucuya bağlan
2 - Account'u aç
3 - Account'a çift sol click tıkla
4 - Account'a sağ click arkasına design table'a tıkla
5 - İki farklı pencere geldikten sonra Çift tıkladığımız account'a gel ( Buna artık kayıtlar diye söz edicem )
6 - Kayıtlar kısmında alt taraftan + ya bas ve ilk tabloya bir rakam 2. tabloya rasgele bir id yaz ve alt kısımdan tike bas
7 - Gelen Hata örneğin " .... "Web_ip" Doesn't have a value gibi bir şey olacak.
8 - Design Tablo ya tıklayın ardından " Web_ip" kısmını bulun
9 - "Web_ip" kısmına tıklayıp alt kısımdan " Default " yazan kısıma " 0 " değerini atayın ve kaydedin.
10 - Kayıtlar kısmına gelin ve tekrar tike basın. Ve yine hata verecek. Aynı işlemleri "Web_ip" Gibi verilen hataya göre 0 değeri vererek gidin.
11 - Bu esnada bazı tablolarda " Charter Set " ve " Collation " kısımlarıda olacak. Bu kısımlara
- Charter Set = Utf-8
- Collation = Utf-8-general-ci
Şeklinde düzenleme yaparak kaydederek devam edin.
işlemler son bulunca " Tik " kısmına kayıtlar bölgesinden basınca hata vermeyecektir.
Yapamayanlar Videolu anlatım ile bakabilirler.